Rutes de la 4a Marxa - Manifestació El Baix Llobregat contra la Violència Masclista

Diumenge, 27 de novembre de 2016

MUNICIPIS PARTICIPANTS: CastelldefelsCervelló, Cornellà de LlobregatEl Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de LlobregatSant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat.

Si necessites qualsevol altra informació envia'ns la teva consulta a Consell de les Dones del Baix Lloregat a través del formulari de contacte del web.

Castelldefels

Es suma a l'acte central al Parc de Torreblanca. Les persones interessades  a assistir-hi es poden posar en contacte amb l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l'Ajuntament de Castelldefels per coordinar els desplaçaments a Sant Feliu de Llobregat.

Cervelló

Sortida: Av. Catalunya, 9, (Ceraqua) 8:30 h

Recorregut: Av. Catalunya, 9, Caves Rondel/CN-340, CN-340 fins afegir-se a la ruta de Molins de Rei

Temps de recorregut: fins Molins de Rei 1h 30 minuts. Temps total de recorregut (Cervelló - Molins de Rei - Sant Feliu de Llobregat, Parc Torreblanca): 2 h 45 mintus aprox.

Cornellà de Llobregat

Sortida: Pl. de l'Esglèsia, 10:30 h

Recorregut: Ctra. Esplugues, Avda. Can Cort, Passeig del Canal fins Sant Joan Despí, Creu d'En Muntaner (punt de trobada amb la marxa de Sant Joan Despí), cantonada Passeig del Canal fins al Parc de Torreblanca.

Temps de recorregut: 35-40 minuts.

El Papiol

Sortida: Pavelló Municipal, C. Pau Casals, s/n, 9:00 h.
Recorregut: Pavelló Municipal - C. Pau Casals, s/n, C. del Pi, cruïlla a l'esquerre per C. del Cireré, Camí de Can Rabella, C. Riera de Vallvidriera, Ponts de Can Baruta, C. Ramón Llull, C. Jacint Verdaguer, arribada al punt de sortida de la ruta de Molins de Rei, on també es sumarà la marxa que surt de Cervelló.

Temps de recorregut aproximat (fins Molins): 1h. Temps total de recorregut (El Papiol - Sant Feliu de Llobregat, Parc Torreblanca): 2 h 15 mintus aprox.

Esplugues de Llobregat

Sortida: Pl. Sta. Magadalena (davant Ajuntament), 10.00 h

Recorregut: baixant per la carretera Reial (N-340) fins al Parc Torreblanca.

Temps del recorregut aproximat: 30 minuts

Gavà

Sortida directament a l'inici de la ruta de Cornellà de Llobregat

La Palma de Cervelló

Sortida: Pl. Onze de Setembre, 8:30 h. 

Recorregut: Pl. Onze de Setembre, Pla de Sant Joan (camí de muntanya), Polígon 4 camins, trobada amb la marxa que surt de Cervelló a la CN-340 (alçada de la bàscula), fins a afegir-se a la ruta de Molins de Rei.

Molins de Rei

Sortida: Pl. Catalunya, 10:00 h

Recorregut: Pl. Catalunya, C. Rafael Casanova, C. del Molí, Pg. del Terraplè, Av. de València/N-340, Crta. N-340 (PI), Crta. Reial/N-340, (punt de trobada amb la marxa de Sant Feliu de Llobregat) Rambla Maquesa Castellbell, Av. Montejurra (calçada direcció Sant Just), rotonda del Trambaix Parc de Torreblanca.

Temps de recorregut aproximat: 1 h 15 minuts.

Sant Andreu de la Barca

Sortida: Pl. Ajuntament, 9:30 h

Sortida directament a l'inici de la ruta de Sant Feliu de Llobregat.

Sant Boi de Llobregat

Sortida: Pl. Ajuntament, 9:30 h.

Desplaçament a Cornellà en carrilet per afegir-se a la ruta de Cornellà de Llobregat.

Sant Feliu de Llobregat

Sortida: Plaça de la Vila, 10:00 h

Recorregut: Pl. de la Vila, Pou de Sant Pere, Falguera, Ramón i Cajal, Sant Josep, prolongació Falguera, Passeig dels Pins, Riera de la Salut, Sagrament, Plaça de la Salut, Sagrament, Riera de la Salut, Rambla Marquesa Castellbell, Avgda Montejurra (calçada direcció Sant Just), Torreblanca-Consell Comarcal (per zones de vianants).

Sant Joan Despí

Sortida: Av. Barcelona, 41 (Àrea de Serveis a la Persona), 10:30 h

Recorregut: Av. Barcelona, 41, C. Bonviatge, C. Espanya, Rambla Josep Maria Jujol, C. Jacint Verdaguer, C. Catalunya, Creu Muntaner (punt de trobada amb la marxa de Cornellà de Llobregat), cantonada Passeig del Canal fins al Parc de Torreblanca.

Sant Just Desvern

Sortida: C. Nord/Cruïlla Crta. Reial (límit amb Esplugues de Llobregat), 11.30 h

Recorregut: Crta. Reial, Parc Torreblanca. S'afegirà a la marxa d'Esplugues al pas d'aquesta per Sant Just Desvern.

Temps del recorregut aproximat: 15 minuts

Sant Vicenç dels Horts

Sortida directament a l'inici de la ruta de Sant Feliu de Llobregat.

Santa Coloma de Cervelló

Sortida directament a l'inici de la ruta de Sant Feliu de Llobregat.

Torrelles de Llobregat

Sortida directametn a l'inici de la ruta de Sant Feliu de Llobregat. Arribaran pels seus mitjans juntament amb les persones de Sant Vicenç dels Horts.